Lediga tjänster

Ordermottagare

 

På IVM blickar vi ständigt framåt och har alltid kundnyttan i fokus. Vi samarbetar med både nationella och globala leverantörer som delar vår utmaning – att hitta den bästa lösningen för kunden.

 

Vad du blir en del av

IVM Industriverktyg & Maskiner AB är ett privatägt företag med lokaler på Tornby, Linköping. Sedan starten 1998 har vi försett industriföretag i regionen med verktyg, maskiner och förnödenheter. Våra värdeord omfattar god varukvalitet och hög närvaro- och servicenivå.

Du blir en del av ett kärnteam inom administrationen med fokus på ordermottagning och back-office. Avdelningen ansvarar bl a annat för all hantering i och kring vårt affärssystem, inköp och stöd till våra fältsäljare. Som anställd hos oss är man med och bidrar till det som gör oss unika som företag och i branschen. Hos oss kan kunderna kräva lite mer.

 

Din framtida utmaning

I rollen som ordermottagare kommer du att ha många kontaktytor, både internt och externt. Det innebär ett nära samarbete med olika funktioner i verksamheten såsom försäljning, inköp, ekonomi och HR. Vi jobbar nära våra kunder och leverantörer och alltid med kundens bästa i fokus.

Exempel på arbetsuppgifter:

·         Ordermottagning per mail och telefon

·         Offerthantering

·         Support till våra kunder och övrig säljpersonal

·         Försäljning över disk

 

Den du är idag

Du har lägst gymnasiekompetens och vi tror att du har flerårig erfarenhet av kundservice, ekonomi eller liknande administrativt arbete. God datorvana är ett krav. Vi värdesätter fördjupad kunskap i excel och erfarenhet från affärssystemet Visma är också meriterande.

 

För att lyckas bra och trivas i rollen bör du vara noggrann, stresstålig, lyhörd och serviceinriktad. Du tycker om struktur och besitter förmågan att jobba med flera uppgifter samtidigt.

Vi förutsätter att du är en god kommunikatör och behärskar det svenska språket i tal och skrift. Eftersom vi har flera utländska leverantörskontakter behöver du också behärska engelska väl. Har du även kunskaper i tyska väger det tungt.

Arbetstid: 07.30-16.30

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Avtal: Unionen/tekniktjänsteavtalet

Startdatum: 181101

Sista ansökningsdag: 180923

 

Läs mer på www.ivm.se

Välkommen med din ansökan!

 

Ansökan skickas till:

mikael.carlberg@paragera.se

 

Frågor besvaras av:

Mikael Carlberg, HR-Ansvarig

070-590 08 30/013-31 44 00.

Tomas Strand, VD

013-31 44 00/070-325 05 25